Няма по-важно нещо на света от истината. Това написа вече бившият

...
Няма по-важно нещо на света от истината. Това написа вече бившият
Коментари Харесай

Гешев след указа на Радев за освобождаването му: Борбата продължава! Бог с нами!

Няма по-важно нещо на света от истината.

 

Това написа към този момент някогашният основен прокурор Иван Гешев във Facebook, откакто президентът Румен Радев подписа указа за освобождението му.

Справедливостта е резултат от истината, добави той. Според него " безогледното занемаряване на фундаментални правила " няма да бъде признато обикновено.

" Дали тези " политици ", които изкривиха истината и незаслужено ме отстраниха поради думите " политически отпадък, оправдавам се за израза " - дали по този метод ще реализиран утвърждението на хората?

 

Дали безогледното занемаряване на фундаментални правни правила и зачеркването на витално значими правила като демокрацията и справедливостта ще бъде възприето от народа за обикновено? ", пита Гешев

Бившият основен прокурор добавя, че борбата за правдивост не е единствено негова персонална борба - " борбата за правдивост е борба на целия български народ ".

 

" В името на Отечеството тази битка продължава! Да живее България! Бог с нами! ", приключва той. 

Ето какво написа Гешев:

 

Няма по-важно нещо на света от истината.

Справедливостта е резултат от истината.

Дали тези “политици ”, които изкривиха истината и незаслужено ме отстраниха поради думите “политически отпадък, оправдавам се за израза ” - дали по този метод ще реализиран утвърждението на хората?

Дали безогледното занемаряване на фундаментални правни правила и зачеркването на витално значими правила като демокрацията и справедливостта ще бъде възприето от народа за обикновено?

Битката за правдивост не е единствено моя персонална борба, борбата за правдивост е борба на целия български народ.

В името на Отечеството тази битка продължава!

Да живее България! 

Бог с нами!


Към момента не е ясно какво ще прави Гешев. Има спекулации, че приготвя основаването на лична партия. Официална информация обаче няма.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР